Onze ruimtes

Al naar gelang de aard van de bijeenkomst of vergadering en uw doelstelling voor de dag, kunt u bij het Meeting House kiezen voor verschillende inspirerende vergaderruimtes die alle comfort bieden. Alle ruimtes hebben een geheel eigen uitstraling en bieden rust en privacy.
Uiteraard zijn de zalen voorzien van WIFI en de meest moderne audiovisuele apparatuur.

 • Conferentieruimte

  Deze prachtige ruime zaal heeft een eigentijds karakter en is volledig geschikt gemaakt om uw conferentie of vergadering succesvol te laten verlopen. De zaal bevat moderne geluids-, en presentatie-apparatuur.

 • Vergaderruimte

  Rustieke, stijlvolle Vergaderruimte, voorzien van moderne presentatie apparatuur. Perfect geschikt voor boardroommeetings en managementteam vergaderingen.

 • Herenkamer

  De Herenkamer is een sfeervolle ruimte die uitermate geschikt is voor informele bijeenkomsten.

 • Lunchruimte

  De Lunchruimte is een multifunctionele ruimte die geschikt is voor lunches en borrels maar ook zeer geschikt is als informele vergaderruimte. De eye-catcher is de oude kluis.

 • Directiekamer

  Deze sfeervolle voormalige bankdirecteurskamer is voorzien van monumentale houten lambriseringen en glas-in-lood details. De op de eerste verdieping gelegen ruimte laat veel natuurlijk licht binnen en heeft een bijzonder mooi uitzicht. Eye-catcher is de vergadertafel die gemaakt is van twee vliegtuigvleugels. In de zaal is een LCD scherm aanwezig dat kan worden aangesloten op een laptop.

 • Innovation Room

  Deze prachtige zolderruimte zaal heeft een stoer en eigentijds karakter en is volledig geschikt gemaakt om uw vergadering succesvol te laten verlopen. De zaal bevat moderne geluids-, en presentatie-apparatuur, flipover, bloc notes, schrijfmateriaal.

 • Creation Room

  Prachtige zolder ruimte met carre vergaderopstelling en lounge hoek. Deze zolderruimte is zeer sfeervol en geschikt voor informele bijeenkomsten. De ruimte heeft een flipover, bloc notes, schrijfmateriaal en presentatieapparatuur.

Deel deze pagina met jouw vrienden!Share on facebook
Facebook
Share on google
Google
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin